Sollicitatiebrief senior online marketeer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief senior online marketeer direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrief online marketeer, misschien kun je delen combineren.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor senior online marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief senior online marketeer
Sollicitatiebrief senior online marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy en voorbeeldsollicitatiebrief.info en opinieland.nl mogen mij per e-mail benaderen met interessante berichten.
beoordeel deze brief   
  0/5
Deze brief voor senior online marketeer krijgt een 4,2/5 uit 50 beoordelingen.

Beau Starke
Voorstraat 143
1949 BG Wijk aan Zee

Digital Grashoppers
T.a.v. de heer M. Verspaget
Klaverstraat 23
2565 BS Den Haag

Wijk aan Zee, [DATUM]

Betreft: vacature senior online marketeer

Geachte heer Verspaget,

Afgelopen [DATUM] las ik op uw bedrijfswebsite de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren, proactieve en enthousiaste senior online marketeer. Middels deze brief wil ik u mijn interesse voor de functie kenbaar maken en mijn motivatie toelichten.

Momenteel werk ik als senior online marketeer bij een internationaal kledingmerk. Ik heb daar de verantwoordelijkheid om de online doelstellingen te behalen door het opzetten van geïntegreerde online marketing strategieën. Ik zet campagnes op, beheer deze, zoek naar nieuwe mogelijkheden om de ROI te verhogen en houd me bezig met conversie optimalisatie. Ik werk met Google Adwords en Bing, Google Tagmanager en Analytics, begeleid de e-mail marketing flows binnen de organisatie en zorg voor social advertising via Facebook en LinkedIn. Daarnaast heb ik ruime ervaring met Display, RTB/Programmatic, SEO en content marketing. Binnen de organisatie zorg ik voor de mobile strategie en geef ik advies aan de verschillende afdelingen. Voor de verzorging van rapportages gebruik ik momenteel de Doubleclick Stack, Google Analytics en WebCEO.

De functie van senior online marketeer bevalt mij zeer goed, maar bij mijn huidige werkgever mis ik afwisseling. Het werk op zich is wel afwisselend, het echter merk niet. Bij uw internetmarketingbureau is het werk een stuk gevarieerder en uitdagender, aangezien je in de functie voor verschillende klanten en aan verschillende projecten werkt. Daarnaast beschrijft u in uw vacature dat de senior online marketeer binnen uw bedrijf ook interne en externe trainingen geeft en presentaties verzorgt op grote marketing evenementen. Dat zijn voor mij geheel nieuwe uitdagingen waar ik met veel plezier en gedrevenheid mijn tanden in zal zetten!

Samenwerken met ervaren collega’s geeft mij extra plezier in het werk. Als senior online marketeer breng ik mijn kennis graag over aan het hele team en ik leer ook graag weer van hen. Ik ben een sociaal persoon, leergierig en enthousiast. In mijn werk stel ik mij zeer proactief en flexibel op. Ik werk klant- en servicegericht en erken het belang van goede communicatie. Als senior online marketeer weet ik dat het van groot belang is om alle ontwikkelingen op de voet te volgen, aangezien er veel veranderingen binnen een korte tijd kunne plaatsvinden op het gebied van online marketing. Zoals u als wens aangeeft in uw vacature ben ik bereid om continue bij te leren, uiteraard ook in mijn vrije tijd.

Ik hoop u van mijn kunde en enthousiasme te hebben overtuigd in deze brief. Senior online marketeer is een geweldige, uitdagende functie waarbij ik me elke dag weer als een vis in het water voel. Hopelijk geeft u mij de kans om dit vak bij uw online marketingbureau te blijven uitoefenen! Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Beau Starke

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.