Sollicitatiebrief secretaresse

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief secretaresse direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaresse, medisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor secretaresse als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief secretaresse
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Marie Greijdanus
Boxbergenweg 141
3207 KK Spijkenisse

Janssen B.V.
T.a.v. P. Janssen
Maasweg 61
3144 DA Maassluis

Spijkenisse, [DATUM]

Betreft: vacature secretaresse

Geachte heer Janssen,

Een stressbestendige, accurate en representatieve duizendpoot. Dat is een korte omschrijving van de secretaresse waarnaar u op zoek bent. Uit de omschrijving van uw vacature maak ik op dat u aan bovenstaande punten veel waarde hecht. Als ervaren secretaresse weet ik dat bovenstaande eigenschappen ook van groot belang zijn binnen dit vak. Dat ik de juiste kandidaat ben voor uw vacature, zal ik in deze sollicitatiebrief toelichten.

Secretaresse is een vak waarvan veel mensen niet weten wat het precies inhoudt. Het is veel meer dan alleen maar brieven typen, zoals ook blijkt uit uw vacature. Als secretaresse ben je vaak de spin in het web, degene die met een groot deel van de werknemers verbonden is en aan een deel van die werknemers ondersteuning biedt. Dat vergt veel flexibiliteit, professionaliteit en vooral ook goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Kwaliteiten die ik me in de vier jaar als secretaresse bij [BEDRIJF] eigen heb kunnen maken.

Tijdens mijn opleiding tot secretaresse bij Schoevers heb ik de basisvaardigheden van het vak geleerd, zoals bijvoorbeeld Nederlandse en Engelse taalbeheersing, notuleren en rapporteren, planning en organisatie en algemene computervaardigheden. Eigenschappen als flexibiliteit, accuratesse en collegialiteit zijn kwaliteiten die je van nature wel of niet bezit. Gelukkig krijg ik hier regelmatig complimenten over van mijn leidinggevende en collega’s, dus dat bevestigt dat ik ook over deze capaciteiten beschik.

Mijn werk neem ik serieus. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben integer en betrouwbaar. Mijn taken voer ik graag zelfstandig uit, maar ik werk wel graag in of voor een team. Ik kijk graag een stap vooruit en pak de dingen het liefst meteen aan. Een voorbeeld hiervan is het aanbrengen van een goed werkende structuur in de werkzaamheden.

U hebt na het lezen van deze sollicitatiebrief waarschijnlijk een goed beeld van mijn kwaliteiten. Maar waarom ik graag secretaresse binnen uw bedrijf wil worden? Een uitgebreid takenpakket, een mooie werkomgeving en weer nieuwe uitdagingen. Dat is maar kort samengevat. Wilt u graag mijn uitgebreide motivatie horen? Dat vertel ik u met genoegen in een persoonlijk gesprek!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Marie Greijdanus

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

6 gedachten over “Sollicitatiebrief secretaresse

 1. Mariska

  Een goede brief waar ik zeker een groot aantal punten uit kan verwerken in mijn sollicitatiebrief.

 2. lizet

  Hoi,

  Bedankt voor alle mooie brieven die op deze site staan. Hier heb ik en vele mensen met mij heel veel aan denk ik.

  Groetjes,

  Liet

 3. mienet81

  Ik wil deze brief heel graag gebruiken kan ik per mail krijgen

 4. Radha Raghoebir

  Bedankt voor een ander soort sollicitatiebrief. Heel verfrissend!

 5. Sabine

  Dit is een prima voorbeeld als inspiratie voor een goede sollicitatiebrief.

  Dank voor deze input!

  Sabine

 6. Francie

  Prima handvat om een eigen persoonlijke sollicitatiebrief te schrijven.

  Mijn dank.

  Francie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.