Sollicitatiebrief schoonheidsspecialiste

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief schoonheidsspecialiste direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: haarstyliste, kapper, kapster, schoonheidsspecialiste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor schoonheidsspecialiste als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief schoonheidsspecialiste
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Marlinde Nur
Lavendelstraat 130
8091 KB Wezep

Sunny Girls
T.a.v. mevrouw C. Mossel
Renessestraat 2
4651 SV Steenbergen

Wezep, [DATUM]

Betreft: vacature schoonheidsspecialiste

Geachte mevrouw Mossel,

Afgelopen zaterdag zag ik in uw salon de oproep waarin u aangeeft een vacature vrij te hebben voor een schoonheidsspecialiste. Na een kort gesprek met uw medewerkster Shanna werd ik erg enthousiast en middels deze sollicitatiebrief wil ik u graag mijn interesse kenbaar maken.

Na het behalen van mijn diploma voor haarstylist, ben ik in een luxe kapsalon aan de slag gegaan als haarstylist. In deze salon zijn ook enkele schoonheidsspecialistes werkzaam en ik werd door hen enthousiast gemaakt voor het vak van schoonheidsspecialiste. Ik besloot daarom de beroepsbegeleidende leerweg Allround Schoonheidsspecialist aan het Albeda Collega te gaan volgen. Ik bleef werken in de kapsalon, maar mocht ook veel uren maken als schoonheidsspecialist. Destijds was daar genoeg ruimte voor. Momenteel kan ik helaas alleen nog maar uren als kapster maken binnen deze kapsalon. Daarom ben ik nu, na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 4, op zoek naar een baan als schoonheidsspecialiste. Uw vacature kruist dus op het juiste moment mijn pad!

Wat mij zo aanspreekt in het beroep van schoonheidsspecialiste, is het in de watten leggen van de gasten. Ik houd ervan mensen te laten ontspannen en ze er weer fris en uitgerust uit te laten zien. De luxe kapsalon waar ik werk, is zeer professioneel ingesteld en ik heb dan ook een mooie ervaring op kunnen doen. Ik heb als schoonheidsspecialiste de gasten mogen ontvangen en begeleiden. Daarnaast bekeek ik wat de juiste behandeling zou zijn en gaf advies op het gebied van lichamelijke verzorging. In het begin voerde ik onder begeleiding behandelingen uit, maar al snel vond mijn leidinggevende dat ik prima zelfstandig aan de slag kon gaan.

Als schoonheidsspecialiste heb ik in principe alle regulier voorkomende behandelingen uitgevoerd, zoals lichaams-en gezichtsbehandelingen en tevens ook manicure- en pedicurebehandelingen. Uiteraard vind ik het zeer belangrijk om er zelf ook representatief uit te zien en besteed daarom ook veel aandacht aan mijn uiterlijk en kleding. Ik beheers de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen en productlanceringen binnen de cosmetica. Mensen noemen mij sociaal, gastvrij, attent en een echte teamplayer. Ik ben flexibel ingesteld, ook als het gaat om werkdagen en werktijden. Momenteel werk ik ook in de avonduren en dat is voor mij geen enkel probleem. Zoals u in de vacature vraagt, sta ik dus open voor het werken in het weekend en op avonden.

Zoals u in deze sollicitatiebrief kunt lezen, ben ik zeer enthousiast en ik hoop dan ook mijn motivatie in een persoonlijk gesprek verder toe te mogen lichten. Ik sta te popelen om als schoonheidsspecialiste in uw beautysalon aan de slag te gaan en mijn kennis en ervaring verder te mogen uitbreiden. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Marlinde Nur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief schoonheidsspecialiste

  1. Sav Nol

    erg fijn dat deze site bestaat ik ga deze brief gebruiken voor mijn opdracht voor nederlands op school hoop dat dat lukt met deze reactie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.