Sollicitatiebrief online marketeer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief online marketeer direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrief senior online marketeer, misschien kun je delen combineren

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor online marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief online marketeer
Sollicitatiebrief online marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy en voorbeeldsollicitatiebrief.info en opinieland.nl mogen mij per e-mail benaderen met interessante berichten.
beoordeel deze brief   
  0/5
Deze brief voor online marketeer krijgt een 4,2/5 uit 163 beoordelingen.

Seb van Tellingen
Schulpkamp 130
3861 EH Nijkerk

RedKiwi
T.a.v. de heer A. Ali
Breeweg 8
3075 LJ Rotterdam

Nijkerk, [DATUM]

Betreft: vacature online marketeer

Geachte heer Ali,

Een online marketeer met passie voor het vak. Dat is waar u naar op zoek bent volgens de vacature die op uw bedrijfswebsite te lezen is. Ik, een gedreven online marketeer, ben op zoek naar een plek om mijn kennis en vaardigheden op het vakgebied in de praktijk te brengen. In deze brief zal ik u meer over mijn achtergrond en motivatie vertellen.

Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik blijven werken bij het online marketingbureau waar ik tijdens mijn studie een bijbaan had. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd en ik wist na mijn afstuderen zeker dat ik verder wilde in de wereld van online marketing. Waarom? Omdat online marketing voortdurend in beweging is. Hierdoor blijft elk project weer een nieuwe uitdaging en is er continu de mogelijkheid nieuwe dingen te ontdekken.

Mijn functie als online marketeer bij mijn huidige werkgever vervul ik parttime. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen klanten en de opgestelde online doelstellingen van deze klanten. Ik zet campagnes op in Google Adwords, Bing en Social campagnes en zorg voor een constante optimalisering daarvan. Naast het beheer zorg ik ook voor de analyse van dergelijke online campagnes en schrijf aan de hand hiervan adviesplannen. Tevens valt conversie optimalisatie onder mijn taken en bepaal ik aan de hand van A/B- en multivariate testen in Optimizely wat de beste versies zijn van websites, landingspagina’s en campagnes. Uw vacature geeft aan dat de functie voor 40 uur per week is en dat is ook precies waarnaar ik op zoek ben!

Als online marketeer zorg ik dat ik steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. U geeft in de vacature ook aan dat dit vanzelfsprekend moet zijn. Ik ben erg leergierig en bevlogen in het vak. Door mijn analytisch inzicht weet ik online campagnes eenvoudig te doorgronden. In mijn functie van online marketeer stel ik mij proactief en kritisch, maar tegelijk ook flexibel op. Ik ben vindingrijk en creatief. Het werken in een team van online marketeers geeft mij veel plezier, omdat ieder zijn of haar eigen aanpak heeft en hier altijd iets nieuws van te leren valt. Mensen noemen mij een sociaal en communicatief vaardig persoon die perfectionistisch ingesteld is.

Hopelijk heb ik u ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn met het schrijven van deze brief. Online marketeer is een uitdagende functie die ik met ontzettend veel passie vervul. Graag zou ik dat bij uw professioneel online marketingbureau voortzetten! Ik zie uw reactie met veel plezier tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Seb van Tellingen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.