Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (telecom)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker klantenservice (telecom) direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker klantenservice telecom als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief medewerker klantenservice (telecom)
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Cathalijne Windster
Viermorgen 157
6641 PZ Beuningen

KPN
T.a.v. J. Streppel
Drebbelstraat 164
4622 RC Bergen op Zoom

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker klantenservice

Geachte mevrouw Streppel,

Volgens de vacature die ik [DATUM] las op uw website, bent u op zoek naar een medewerker klantenservice die klanten kan helpen bij vragen en problemen. Zo’n medewerker ben ik! Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie verder toelichten. In de bijlage vindt u mijn uitgebreide curriculum vitae.

Na mijn opleiding Receptioniste/Telefoniste aan het ROC, ben ik gaan werken bij een technisch installatiebedrijf in Tilburg. Een leuke baan, waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Mijn werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon, het te woord staan van klanten en leveranciers en het ontvangen van gasten. Ook verricht ik licht administratief werk en verzorg ik voor de algemene kantoorzaken, zoals het doen van bestellingen en het regelen van postzaken. Tijdens deze baan, ben ik veel zekerder geworden in mijn werk. Daarom vind ik het nu tijd voor een volgende stap en de vacature voor medewerker klantenservice komt daarom op het juiste moment. Ik vind het vooral leuk om als telefoniste klanten op een correcte manier te woord te staan. Mensen zijn erg verschillend en ik zie het als een uitdaging om hen op de juiste wijze aan te spreken.

Het leukste aspect van de functie van een medewerker klantenservice lijkt mij dat je door het stellen van de juiste, gerichte vragen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Zo kun je de klanten een oplossing bieden waardoor zij geholpen zijn. Daarnaast is het voor mij een mooie uitdaging om ook het commerciële aspect van de functie van medewerker klantenservice uit te voeren; het bespreken van andere mogelijke pakketten en het adviseren hierin.

Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Collega’s vinden dat ik een fijne telefoonstem heb en erg geduldig ben. Door een training assertiviteit ben ik wilskrachtiger en zelfverzekerd geworden, wat in deze functie van medewerker klantenservice belangrijk is. Ik kan mij zowel schriftelijk als mondeling zeer goed uitdrukken. Ik werk zeer klant- en servicegericht en streef ernaar iedereen goed te helpen. Zoals in de vacature gevraagd, ben ik vier weken beschikbaar voor trainingen en ben ik flexibel inzetbaar, in zowel werkuren als in dagen.

Hopelijk heb ik u met deze sollicitatiebrief ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn voor de functie van medewerker klantenservice. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Cathalijne Windster

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (telecom)

  1. Mamoa

    ik wil jullie enorm bedanken voor deze brief. ik heb een mooie vacature voor customer care medewerker gezien voor een mobiele telefoon aanbieder. zonder deze brief was het mij nooit gelukt een fatsoenlijke brief te schrijven. ik ga hem snel downloaden en versturen ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.