Sollicitatiebrief kledingwinkel

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief kledingwinkel direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor kledingwinkel als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief kledingwinkel
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Ayah van Westen
Lotusbloemweg 153
1338 VV Almere

H&M Almere
T.a.v. mevrouw Pul
De Sluiskampen 197
1330 CJ Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature verkoopster kledingwinkel

Geachte mevrouw Pul,

Afgelopen donderdagavond bezocht ik uw kledingwinkel en daar zag ik uw raamadvertentie met de openstaande vacature voor verkoopster. Na een kort gesprek met de verkoopleider van uw kledingwinkel, heb ik besloten naar de functie te solliciteren. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u mijn motivatie overbrengen.

Momenteel volg ik een deeltijdopleiding commerciële economie aan de *naam hogeschool*. Ik ben daarnaast op zoek naar een baan. Aangezien ik veel van mode en kleding houd, sociaal ingesteld ben en goed kan verkopen, lijkt mij de functie van verkoopster in uw kledingwinkel de baan die perfect bij mij past. Uw vacature komt dan ook op het juiste moment.

Dagelijks ben ik bezig met mode en kleding. Ik winkel zelf graag, maar word bij voorbeeld ook vaak meegevraagd door vriendinnen om ze bij het kopen van kleding te adviseren. Het geven van advies vind ik erg leuk evenals het uitproberen van minder vanzelfsprekende kledingcombinaties. Dat werkt erg goed en we verlaten dan ook regelmatig de kledingwinkel met enkele volle tassen! Als verkoopster in uw kledingwinkel kan ik op deze manier ook klanten op een fijne manier helpen, zodat ze de winkel met een goed gevoel en gevulde tassen verlaten.

Mensen om mij heen omschrijven mij als een zeer netjes, sociaal en communicatief vaardig persoon, die daarnaast gedreven en enthousiast zaken aanpakt. Ik ben, zoals u in uw vacature vraagt, zeer flexibel wat betreft werktijden. Mijn deeltijdopleiding volg ik op de dinsdagavond, een avond waarop uw winkel gesloten is. Verder ben ik op koopavonden en in het weekend beschikbaar, evenals elke werkdag overdag.

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen de juiste kandidaat voor uw kledingwinkel te zijn middels deze sollicitatiebrief. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ayah van Westen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

10 gedachten over “Sollicitatiebrief kledingwinkel

 1. Didier Fontaine

  Geachte meneer of mevrouw,

  Hierbij heb ik met succes uw sollicitatiebrief doorgelezen.
  Ik vind de brief erg goed. Ik zal daarom veel aan deze brief hebben
  voor het solliciteren binnen een mode functie.

  Hoogachtend,

  Didier Fontaine

 2. Julia

  Waardevolle tips, waar ik mee aan de slag kan! Erg blij mee!

 3. Anoniem

  dankjewel voor de tips, ik heb er veel aan gehad en ga nu mijn sollicitatie zorgvuldig en compleet afmaken. en hopen dat ik snel word uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek.
  op na een mooie toekomst

 4. Anoniem

  vind het een erg mooie brief.. fijn om zo geholpen te worden

 5. linda kuilboer

  Super handig om dit als voorbeeld te gebruiken zodat er wat ideetjes voor een sollicitatie ontstaan.

 6. thalia

  Hele goede voorbeelden met handige tips!! Ik kan er er zeker hier wat mee.

 7. j oenema

  ziet er goed uit en lekker handig, zo heb je een mooi begin

 8. marie

  goede voorbeelden waar je wat aan hebt

 9. Lien

  hier kan ik wel wat mee top!

 10. Anisa

  Heel handig. Ik vindt het heel goed dat je voorbeelden kunt opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.