Sollicitatiebrief financieel adviseur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief financieel adviseur direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aaassistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor financieel adviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief financieel adviseur
Sollicitatiebrief financieel adviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor financieel adviseur krijgt een 4,5/5 uit 8 beoordelingen.

Yoep Faassen
Haydnstraat 11-13
5751 ER Deurne

Red Falcon B.V.
T.a.v. de heer I. Geuze
Molenstraat 161
5701 KC Helmond

Deurne, [DATUM]

Betreft: vacature financieel adviseur

Geachte heer Geuze,

Met interesse las ik [DATUM] in het Algemeen Dagblad de vacature waarin u aangeeft te zoeken naar een financieel adviseur. Zowel mijn opleiding als mijn kwaliteiten sluiten aan bij de omschrijving in de vacature en daarnaast spreekt de visie van uw bank mij zeer aan. Graag solliciteer ik dan ook naar deze functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

Na het afronden van de opleiding Management, Economie & Recht aan Fontys Hogeschool in Eindhoven, ben ik gaan werken bij de Rabobank als financieel adviseur. Binnen deze functie heb ik de gelegenheid gekregen om WFT Hypothecaire Krediet, WFT Consumptief Krediet en WFT Inkomen te behalen, waardoor ik mij flink heb kunnen ontwikkelen als financieel adviseur. Ik vervul deze functie met plezier en wil mij dan ook blijven ontwikkelen binnen de financiële sector. De waarden en visie van uw bank sluiten precies aan bij mijn kijk op de sector en daarom zou ik graag als financieel adviseur bij uw bank aan de slag gaan. Achter de diensten en werkwijze van de bank staan, is nu eenmaal essentieel voor het geven van de beste adviezen aan klanten.

Als financieel adviseur adviseer ik klanten over particuliere bancaire dienstverlening. Het gaat dan om diensten van betalen tot verzekeren, van sparen tot beleggen en van hypotheken tot pensioen. Het geven van de adviezen gebeurt voornamelijk in geplande persoonlijke gesprekken met de klanten. Daarvoor breng ik de huidige en toekomstige wensen en behoeften van de klanten in beeld. Op basis van een goede inventarisatie en analyse, geef ik de klanten een totaaladvies dat helemaal op hen afgestemd is. In samenwerking met de financieel assistenten, zorg ik daarna voor een juiste en snelle afhandeling van de gemaakte afspraken. Naast de bestaande klanten, richt ik me door het geven van gedegen advies ook op het binnenhalen en binden van potentiële klanten.

Ik ben een kundig financieel adviseur, met een ondernemende instelling. Ik ben ambitieus en hecht veel waarde aan mijn persoonlijke ontwikkeling als financieel adviseur. Door mijn flexibele instelling ervaar ik veranderingen als een positieve uitdaging. In het contact met klanten ben ik proactief en ik weet mij in de klanten te verplaatsen, zodat ik hen zo goed mogelijk kan helpen. Ik ben zeer sociaal en bij voorbeeld netwerken en contacten leggen gaan mij dan ook goed af. Als financieel adviseur werk ik resultaatgericht, houd de focus op de klant, heb overtuigingskracht en weet ik goed samen te werken. Zoals u als eis stelt in de vacature, heb ik een gedegen kennis van fiscale en sociale wetgeving en recht en heb ik een correcte beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Hopelijk heb ik u ervan weten te overtuigen de juiste kandidaat te zijn middels deze sollicitatiebrief. Als financieel adviseur bij uw bank, denk ik op de goede plek te zijn om op een correcte wijze het beste financieel advies aan klanten te kunnen geven. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Yoep Faassen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.