Sollicitatiebrief conciërge

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief conciërge direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor conciërge als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief conciërge
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Min Petter
Mensinge 1
3081 QA Rotterdam

Quadrant Onderwijs
T.a.v. mevrouw M.A.C. Eijpe
Millinxstraat 80
3081 PE Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature conciërge

Geachte mevrouw Eijpe,

Vol enthousiasme las ik [DATUM] jl. op de website van uw middelbare school de openstaande vacature voor conciërge. Enkele jaren geleden heb ik als conciërge op een middelbare school gewerkt en in mijn huidige functie mis ik dat leuke contact met leerlingen. Graag wil ik dan ook solliciteren op uw vacature middels het schrijven van deze sollicitatiebrief.

In [DATUM] ben ik als conciërge gaan werken op een middelbare school in Utrecht. Na 15 jaar ging deze middelbare school fuseren en kwam mijn functie als conciërge vanwege bezuinigingen helaas te vervallen. Ik ben toen gaan werken als huismeester bij een bejaardencomplex. Een mooie baan, maar ik mis de dynamiek van een middelbare school ontzettend. De openstaande vacature van conciërge bij uw school komt dus als geroepen.

Als conciërge zorgde ik voor de toegankelijkheid, netheid en het functioneel gebruik van het schoolgebouw. Daarnaast bediende ik de telefooncentrale en verrichtte ik baliewerkzaamheden. Uiteraard voerde ik ook ondersteunende diensten uit voor de werknemers en leerlingen van de school, zoals bij voorbeeld reprowerkzaamheden. De kantine, absentieadministratie en alle facilitaire zaken vielen ook onder mijn verantwoordelijkheid. Kortom: ik heb zeer ruime ervaring in alle voorkomende werkzaamheden van een conciërge.

Het werk als conciërge heb ik al die jaren met ontzettend veel plezier vervuld. Ik haalde veel genot uit de omgang met collega’s en vooral ook met de leerlingen. Het was een uitdaging om alle leerlingen op een leuke en ongedwongen manier in het gareel te houden en als stevige persoonlijkheid tussen conflicterende leerlingen op te treden. Het was iedere dag mijn streven om zowel werknemers als leerlingen zich thuis te laten voelen op school. Daarnaast zijn de werkzaamheden van een conciërge zeer gevarieerd en dat maakt de functie nooit saai.

Als persoon ben ik zeer sociaal te noemen en ik pas mij snel aan verschillende situaties aan. Ik heb een goede mensenkennis, waardoor ik precies weet op welke manier bepaalde personen het best te benaderen zijn. Ik sta stevig in mijn schoenen en kom voor mezelf op, terwijl ik het andere mensen ook graag naar de zin maak. Ondersteuning geven aan en samenwerken met anderen vind ik plezierig. Ik ben communicatief vaardig, werk graag met mijn handen en heb ook technisch inzicht, wat binnen deze functie zeker van belang is. Sinds 1998 volg ik ieder jaar de opfriscursus voor EHBO en BHV en ik ben in bezit van een rijbewijs B en een eigen auto. Ik ben flexibel inzetbaar, eventueel ook in de avonduren. Het contact met jonge mensen ben ik blijven houden door mij vrijwillig in te zetten bij het jeugdwerk in mijn woonplaats; een erg leuke ervaring!

Hopelijk heb ik mijn motivatie en enthousiasme goed over kunnen brengen in deze sollicitatiebrief. Conciërge op uw middelbare school zijn, zal mij veel plezier geven en me weer thuis laten voelen op mijn werkplek. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Min Petter

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

21 gedachten over “Sollicitatiebrief conciërge

 1. Albert

  Ik reageer positief op de sollicitatiebrief van concërge, alleen zie ik geen trema op de e van concërge.Heel inhoudelijk in deftige woorden, en duidelijk nederlands, datde directeur ervan zekf enthousist wordt.
  Natuurlijk ga ik de taken uigebreid veranderen, omdat ik nog meer gedaan heb op een school bijvoorbeeld feest activiteiten, bibliotheekbezoek , sport en avondactiviteiten.
  Maar de brief is fatsoenlijk en praktisch,

  dank u wel.
  Albert

 2. Rob Metselaar

  perfecte sollicitatiebrief
  was hier al lang naar op zoek hoop dat ik er veel aan heb maar denk het wel

 3. Rignald Holder

  De sollicitatiebrief is een goede brief die je kunt aan passen zodat je een gesprek kan verwachten waar je
  als concierge gaat solliciteren. Bedank er voor verblijf ik tot hier.

 4. ad

  Bedankt voor de mooie voorbeeld.
  Ben namelijk allang op zoek naar een goed voorbeeld.
  Ik hoop met deze voorbeeld goed voor de dag te komen.

 5. Bart

  Dit kwam me erg goed van pas.
  Het is voor mij 20 jaar geleden dat ik heb gesolliciteerd en kan hier goed lering uit trekken.

  1. Natascha

   Goede brief, hier kan ik zeker de opbouw van gebruiken. Het is al zo lang gelden dat ik een brief heb moeten schrijven. Deze brief kan mij zeker helpen. Hoop op mijn leeftijd nog uitgenodigd te worden. Een op een kopieren zal ik niet doen maar hier kan ik zeker stukjes uit gebruiken. Zou hem graag downloaden.

 6. john

  Ik ga deze info zeker wel gebruiken goed opgebouwd. Ik hoop dat ik hierdoor meer kans maak op een baan als conciërge,

 7. anand poeran

  Beste ,
  Na lang zoeken van een goede voorbeeldbrief kwam ik op deze site terecht.Heb overal gezocht maar kon geen geschikte brief vinden betreft vacature congierge.Dit is een prima site.Mocht er mensen zijn die ook willen solliciteren en geen goede site kunnen vinden zal ik hun ook deze site aanraden.Dus als ik deze voorbeeld brief mag kopieeren graag ! Met de vriendelijke Grt Anand

 8. Marcel

  Goede basis brief, met wat aanpassingen help hij mij verder met het schrijven van een sollicitatie.

 9. Marianne

  Een prima startbrief. Ik kan deze prima gebruiken. Val vaak in herhalingen en een andere opzet kan zeker geen kwaad.

 10. Tommy

  Mooie site, erg behulpzaam deze motivatie brief

 11. Hoek

  Prima basis voor deze functie. Ik ga hem zeker gebruiken. Het is lastig om je gevoel te verworden. Met een goede basis tekst heb een goede start.

 12. Kevin de Geus

  de laatste keer dat ik een sollicitatiebrief gemaakt heb is twintig jaar geleden, dus deze kan me helpen

 13. hans

  bedankt voor de deze sollicitatiebrief dit is wat ik nodig heb ,
  hoop dat ik uitgenodigd wordt voor gesprek

  met vriendelijke groet

 14. Jolanda

  De brief ziet er gelikt uit , het is een brief die ik zeker kan gebruiken alles wordt er in beschreven wat er belangrijk is. Het is fijn een steuntje in de rug te krijgen.

 15. aidan

  Bedankt. mooi en krachtig brief

 16. Frans

  Bedankt voor het voorbeeld, vond het eerst erg lastig.
  maar dit is een zeer goed begin om een goede opzet te maken

 17. Henderik

  zeer goed voorbeeld waar ik zeker wat aan heb!

 18. robin

  super geschreven, zeer persoonlijk ook’

  ik ben zelf niet zo’n schrijver laat staan spelling maar ik ga mijn best doen.

  bedankt voor dit voorbeeld.

  hoogachtend koniging mag ik het nu kopieren vergeet de puntjes maarja heeu spellingsfoute goed gezien

 19. robin

  super geschreven, zeer persoonlijk ook’

  ik ben zelf niet zo’n schrijver laat staan spelling maar ik ga mijn best doen.

 20. Mario

  Bedankt ik kwam er zelf niet uit maar dit is een zeer goed voorbeeld.
  ik hoop dat ik met deze brief de baan krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.