Sollicitatiebrief beveiliger

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief beveiliger direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor beveiliger als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief beveiliger
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Jörn Engel
Twaalfbunder 189
1017 AA Amsterdam

Schiphol
Djonno Lap
Amsterdamseweg 55
1182 GP Amstelveen

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature beveiliger

Geachte heer Lap,

In het Algemeen Dagblad van [DATUM], las ik de vacature waarin u op zoek bent naar een beveiliger. Graag wil ik via deze sollicitatiebrief mijn interesse kenbaar maken voor deze functie binnen uw professionele organisatie.

Afgelopen vier jaar heb ik als beveiliger voor verschillende organisaties gewerkt, zoals bij voorbeeld voor Gemeente Amsterdam op een stadsdeelkantoor en voor diverse vestigingen van ABN AMRO. Binnen deze functies heb ik als beveiliger kunnen laten zien dat ik niet alleen vakinhoudelijk sterk ben, maar dat ik ook over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschik. Rustig en goed met allerlei soorten mensen om kunnen gaan is in het vak van beveiliger een belangrijke eis. Mensen om mij heen zeggen dat dit ook mijn sterkste punt is.

Ikzelf zie het omgaan met verschillende persoonlijkheden ook als een uitdaging en één van de leukste kanten van het vak. Als beveiliger bij de Gemeente Amsterdam heb ik regelmatig te maken gekregen met agressieve mensen. Door het op tijd signaleren van ongewenste situaties en hierop rustig en met respect inspelen, heb ik veel bedreigende omstandigheden tot een goed eind kunnen brengen.

Wat mij voornamelijk aanspreekt in de functie van beveiliger bij uw organisatie is de omgeving. Schiphol is natuurlijk een erg dynamische omgeving waar veel gebeurt en waar je als beveiliger voor veel uitdagende situaties komt te staan. Het is daarom vanzelfsprekend dat u in uw vacature aangeeft dat een vakopleiding een vereiste is, evenals een geldig BHV-diploma. Ik beschik zowel over een diploma Beveiliger C als over een diploma BHV. Daarnaast ben ik in het bezit van een certificaat CPO (Certified Protection Officer). Ik neem mijn werk serieus en ben zeer verantwoordelijk. Daarnaast heb ik een net, maar krachtig voorkomen en ben ik flexibel ingesteld. Naast de Nederlandse taal, beheers ik ook het Engels in woord en geschrift. Daarnaast spreek ik Duits en zelfs ook wat Spaans.

Mijn motivatie voor de openstaande vacature heb ik in het kort weergegeven in deze sollicitatiebrief. Ik hoop dat uw interesse na het lezen van deze brief gewekt is en dat wij nader kennis kunnen maken in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jörn Engel

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

7 gedachten over “Sollicitatiebrief beveiliger

 1. jack

  Dank u wel voor deze hele fijne brief. ik zou hem graag willen hebben

 2. sarita

  Hai ik wil deze brief graag downloaden

 3. Andre

  Hele nette sollicitatiebrief dank u wel.

 4. wilma

  Ik vind dit een goede brief wil hem graag gebruiken.

 5. sander

  goedemiddag,
  heel fijn deze site , ik heb namelijk maar weinig tijd om een goede en complete sollicitatiebrief te schrijven
  ik ben jullie zeer dankbaar.
  met deze sollicitatiebrief is de kans op een baan een heel stuk groter.
  met vriendelijke groet sander

 6. DANIEL

  Goed sollicitatiebrief beveiliger!!, die wil ik graag downloaden.
  Dank u wel

 7. delano

  jullie zijn de enigste die een goed sollicitatiebrief aanbieden. ik ben blij dat ik jullie site heb gevonden. dank u wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.