Sollicitatiebrief assistent supermarktmanager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief assistent supermarktmanager direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven voor docenten, misschien kun je delen combineren: assistent bedrijfsleider, assistent filiaalmanager, assistent supermarktmanager.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor assistent supermarktmanager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief assistent supermarktmanager
Sollicitatiebrief assistent supermarktmanager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor assistent supermarktmanager krijgt een 4,4/5 uit 5 beoordelingen.

Enno Jongstra
Lovense Kanaaldijk 9
5015 AK Tilburg

SPAR supermarkten Dordrecht
T.a.v. de heer J. Nijveld
Callenburghstraat 193
3317 AK Dordrecht

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature assistent supermarktmanager

Geachte heer Nijveld,

In Ons Weekblad van donderdag [DATUM], las ik met interesse de vacature voor assistent supermarktmanager in uw supermarkt. Graag wil ik mijn interesse via deze sollicitatiebrief kenbaar maken en mijn motivatie voor de functie van assistent supermarktmanager toelichten.

Sinds vier jaar ben ik werkzaam in een supermarkt als afdelingschef op de kaasafdeling. Het werken in een supermarkt bevalt mij erg goed. Graag zou ik mijn kennis uitbreiden en niet alleen verantwoordelijk zijn voor één bepaalde afdeling. De functie van assistent supermarktmanager biedt mij deze kans en hierdoor kan ik mijzelf blijven ontwikkelen. Naast de leidinggevende taken die ik momenteel uitvoer op de afdeling, werk ik zelf ook mee op de afdeling. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en vind het klantencontact zeer belangrijk.

Voor de afdeling waar ik momenteel als afdelingschef werk, zorg ik voor de bestellingen, voer ik de dagelijkse controles uit en zie ik erop toe dat de afdeling er verzorgd uit ziet. Daarnaast maak ik de afdelingsplanning en geef ik het team instructies indien nodig. Vragen van klanten en medewerkers beantwoord ik graag uitgebreid en ik probeer hen op een aangename manier te adviseren. De ervaring in bovenstaande werkzaamheden sluit zeer goed aan bij uw omschrijving in de vacature van assistent supermarktmanager.

Zoals in de vacature omschreven, zal de assistent supermarktmanager de supermarktmanager ondersteunen bij de analyse van de cijfers en bij het bedenken van nieuwe mogelijkheden om te komen tot nog betere filiaalresultaten. Daar ligt voor mij een grote uitdaging en ik verheug me erop deze zaken te leren en mij eigen te maken. Hetzelfde geldt voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen. De opleidings- en ontwikkelprogramma’s van uw supermarkt zijn voor mij een mooie ondersteuning bij het waarmaken van mijn ambities.

Collega’s noemen mij gedreven, betrouwbaar en sociaal. Ik heb een positieve instelling en werk zeer nauwkeurig. Aan een fijne werksfeer hecht ik veel waarde en draag daar dan ook graag mijn steentje aan bij. Het is iedere dag mijn streven om de klanten in de supermarkt een aangename winkelervaring te laten beleven en te gaan voor de hoogste kwaliteit.

Ik hoop u nieuwsgierig te hebben gemaakt met deze sollicitatiebrief. Assistent supermarktmanager is een functie die past bij mijn ervaring en ambitie. Graag zou ik deze functie bij uw supermarkt vervullen. U kunt daarentegen rekenen op een gemotiveerde en enthousiaste medewerker die staat voor de sterke waarden van uw supermarkt. Ik vertrouw erop dat deze brief aanleiding is om nader kennis te mogen maken.

Met vriendelijke groet,

Enno Jongstra

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.