Sollicitatiebrief ambulant begeleider

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief ambulant begeleider direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor ambulant begeleider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief ambulant begeleider
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Inés Bliekendaal
Wildenborchseweg 23
7261 WX Ruurlo

De Gouden Troebadoer
T.a.v. de heer T.E.A. Haar
Panovenweg 12
7157 BZ Rekken

Ruurlo, [DATUM]

Betreft: vacature ambulant begeleider

Geachte heer Haar,

Met interesse las ik [DATUM] in De Gelderlander de vacature waarin u schrijft te zoeken naar een ambulant begeleider. De gewenste eisen in uw vacature sluiten naadloos aan bij mijn competenties en ervaring. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van ambulant begeleider en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie toelichten.

In [DATUM] heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Ik ben gaan werken als begeleider gehandicaptenzorg op een afdeling met cliënten met een licht verstandelijke beperking. Ik merk in deze functie dat mensen met een licht verstandelijke beperking nog erg veel zelf kunnen doen. Vandaar lijkt het mij mooi om als ambulant begeleider in de gehandicaptenzorg aan de slag te gaan, zodat ik deze mensen in hun eigen omgeving kan begeleiden. Mijn visie is namelijk dat het belangrijk is om mensen met een verstandelijke beperking zo veel mogelijk uit te dagen en te motiveren, zodat zij nog midden in de maatschappij kunnen functioneren.

Door mijn werk als begeleider in de gehandicaptenzorg heb ik ruime ervaring in het opstellen, uitvoeren en evalueren van individuele ondersteuningsarrangementen. Daarnaast begeleid en ondersteun ik de cliënt met zijn of haar persoonlijke verzorging en welzijn. Dit zijn taken die ik als ambulant begeleider dus vol vertrouwen aan zal pakken. Om mijn kennis en vaardigheden op het vakgebied op peil te houden, neem ik regelmatig deel aan cursussen en workshops. Het continue blijven ontwikkelen van mijn competenties en het aanboren van nieuwe competenties zorgt ervoor dat ik zeer gemotiveerd blijf. De mate van zelfstandigheid en variatie binnen de functie van ambulant begeleider maakt het ideale plaatje compleet. De functie die perfect bij mij past!

Ik ben een zeer sociaal en betrokken persoon. Ook al werk ik graag met mensen, in mijn functie kan ik ook zeer zelfstandig te werk gaan. Ik heb namelijk graag de touwtjes in handen en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Aangezien ik een positieve instelling heb, kan ik dit soms zware werk makkelijk relativeren. Problemen benader ik graag met humor, maar verlies daarbij nooit respect uit het oog. Als ambulant begeleider zal ik cliënten op een persoonlijke, integere en vooral motiverende manier benaderen. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Het zou voor mij een mooie nieuwe stap zijn, om als ambulant begeleider bij uw zorginstelling aan de slag te gaan. Hopelijk bent u na het lezen van deze sollicitatiebrief overtuigd van mijn capaciteiten en motivatie voor de functie.

Met vriendelijke groet,

Inés Bliekendaal

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief ambulant begeleider

  1. Ellen

    Super voorbeeld, erg handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.